Waarom een opvouwbaar bad? - HelloBath

5 redenen waarom een opvouwbaar bad niet in jouw badkamer mag ontbreken

Je wilt wel een bad, maar geen verbouwing? Vind je het plaatsen van een bad in je badkamer te duur? Of heb je te weinig ruimte voor een vast bad? Dan is een inklapbaar bad voor jou de ideale oplossing. Een must have voor je badkamer. Een comfortabele mobiele badkuip, die je eenvoudig uit- en in kan klappen als het jou uitkomt. Als je ‘m niet gebruikt, neemt ie nauwelijks ruimte in. Heb jij nog niet zo’n hippe bath bucket in jouw badkamer? Wij geven je 5 redenen, waarom jij heel veel plezier zult hebben van een opvouwbaar bad.

1. Heerlijk ontspannen na een drukke dag

Even lekker wegzakken in een warm bad, na een dag vol vergaderingen, telefoontjes, sporten en afspraken met collega’s of vrienden? Verlang jij na een drukke dag ook zo naar wat tijd voor jezelf? Even heerlijk luxe badderen in je eigen badkamer? Hoe plezierig is dat. Muziek aan, kaarsje op de badrand, even lekker wegdromen en volledig ontspannen. Of je lievelingsserie op je IPad kijken, glaasje wijn erbij, waardoor alle stress uit je lichaam verdwijnt. Ook als je geen ingebouwd bad in je badkamer hebt, kun je zo’n ontspannen moment voor jezelf realiseren met een mobiele badkuip. Een ideaal, handzaam bad, dat snel en eenvoudig op te bouwen is in bijna elke badkamer.

2. Calorieën verbranden terwijl je ontspannen in bad ligt

Wist je, dat jij, terwijl je relaxt in je opklapbare bad ligt, calorieën verbrandt? Op een universiteit in Engeland is hier onderzoek naar gedaan. Een onderzoek met een opvallende uitkomst. Als jij een uur in bad ligt, raak je evenveel calorieën kwijt als bij een half uur wandelen. Dus badderen is niet alleen lekker en ontspannend, je verbrand ook nog eens calorieën. Dat betekent niet, dat je nooit meer hoeft te sporten, maar het is een mooie meevaller, toch? Zo heb je altijd een goed excuus om een uurtje in je mobiele badkuip te relaxen. Ben je uitgebadderd? Dan vouw je het inklapbaar bad weer op. Zo simpel is dat! Ook ideaal wanneer je het opvouwbaar bad in de douche wilt gebruiken.

3. Lekker badderen is goed voor je humeur

Als je je niet prettig of gestrest voelt, is een opvouwbaar bad voor volwassenen een uitkomst als je geen vast bad in je badkamer hebt. Want lekker in bad liggen doet je goed. Tot rust komen en genieten van de stilte. Doordat je je comfortabel en veilig voelt in het warme water verminderen negatieve gedachten en er komt er weer ruimte voor optimisme, je wordt er vrolijk van. Na een drukke dag op je werk of tijdens een stressvolle periode geeft een warm bad je de benodigde rust en positieve energie. Zo’n heerlijk ontspannen moment kun je snel en makkelijk voor jezelf creëren met een inklapbaar bad. Wist je dat geuren in de badkamer veel invloed hebben op je gemoedstoestand?

 

4. Een warm bad bevordert je nachtrust

Kom jij niet zo snel in slaap of slaap je onrustig ’s nachts? Dan is een warm bad, anderhalf uur voor het slapen gaan, aan te raden. Dat werkt heel goed, want je lichaam ontspant volledig en ook je gedachten komen daardoor veel meer tot rust. Je slaapt makkelijker in, je slaapt dieper en je wordt ’s ochtends uitgerust weer wakker. Dat is nu ook mogelijk als je geen ingebouwd bad hebt.

5. Een bad helpt tegen spierpijn na het sporten

Sport jij regelmatig? Dan heb je ongetwijfeld weleens spierpijn. Zo’n hippe bath bucket is dan ideaal om in te ontspannen. Een warm bad na het sporten herstelt pijnlijke spieren sneller, doordat je bloedsomloop en je stofwisseling door het warme water gestimuleerd worden. Een zitbad voor volwassenen is dan een goede keuze. Je kunt actief bezig blijven op je telefoon of je Ipad, terwijl je pijnlijke spieren ondertussen een aangename oppepper krijgen. Even helemaal ontspannen is natuurlijk ook erg prettig, nadat je bent wezen sporten. Een zitbad voor volwassenen is onmisbaar in je badkamer als jij een actieve sporter bent.

Conclusie: waarom een opvouwbaar bad?

Er zijn nog meer redenen hoe een bad jouw kan helpen in het dagelijks leven. Het is ideaal om heerlijk te ontspannen, maar ook perfect voor de echte sporters onder ons. Bekijk de opvouwbare badkuipen van HelloBath maar eens. Heb je liever net iets kleiners? Dan zijn de Bath Buckets (XL) ook iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0

Your Cart Is Empty

No products in the cart.