Tips voor het optimaal benutten van je Bath Bucket XL - HelloBath

Tips voor het optimaal benutten van je Bath Bucket XL

Een Bath Bucket XL, ook wel bademmer genoemd, is een heerlijke manier om te ontspannen en tot rust te komen in je eigen woning of tuin. Met een beetje creativiteit kun je optimaal genieten van je bademmer. In dit artikel delen we wat handige tips voor het optimaal benutten van je Bath Bucket XL zodat jij lekker eindeloos kan badderen!

1. Kies de juiste grootte

De grootste bademmers van HelloBath zijn 122 cm en bieden voldoende ruimte om je schouders onder water te laten zakken, wat zorgt voor meer ontspanning. Dit formaat is ideaal voor mensen van gemiddelde lengte. De bademmers komen ook met een badplank, een dienblad, een badstop, een badstop met kraan en verlengbare afvoerslang. Daarnaast zijn alle Bath Buckets veilig voor kinderen.

Daarnaast heb je nog een kleinere variant; de Bath Bucket L. Deze is 100 cm lang en komt met dezelfde accessoires als de grotere versie. Deze kan wat krap aanvoelen als je een langere volwassenen bent, waardoor je niet altijd met je schouders onder water kan. Maar het bad is ideaal voor kinderen of kleinere personen!

2. Creëer de juiste sfeer met kleuren

De bademmers van HelloBath zijn te verkrijgen in vijf mooie kleuren, waarmee jij de sfeer van je bad ervaring kunt bepalen. Sage Green straalt bijvoorbeeld een gevoel van rust en harmonie uit, terwijl Ultra Black een luxueuze en moderne uitstraling heeft. Cool Grey creëert een ontspannen sfeer, terwijl Stone White een klassieke en tijdloze uitstraling heeft die bij elk huis past. Brazilian Sand zorgt voor een warme en gezellige sfeer. Kies de kleur die het beste bij jouw persoonlijke smaak past.

3. Maak gebruik van aromatherapie

Voeg een vleugje ontspanning toe aan je bad ervaring. Dit kun je doen door gebruik te maken van aromatherapie en enkele druppels etherische oliën toe te voegen aan het badwater. Lavendelolie kan helpen bij het ontspannen en kalmeren van de geest, terwijl eucalyptusolie verfrissing biedt en zorgt dat je makkelijker kunt ademhalen. Experimenteer met verschillende geuren en ontdek welke het beste bij je past.

4. Voeg sfeerverlichting toe

Om de juiste sfeer te creëren tijdens je badtijd, kun je gebruik maken van sfeerverlichting. Zo kun je wat kaarsen plaatsen rond je bademmer voor zacht en rustgevend licht. LED-kaarsen zijn een veilig alternatief als je liever geen gebruik wilt maken van vuur. Dimbare verlichting in de kamer kan ook helpen bij het creëren van een fijne sfeer. Daarnaast is ons onderwaterlampje de leukste en meest variërende oplossing voor een gezelliger bad!

 

5. Maak gebruik van ontspannende muziek

Muziek heeft veel invloed op de sfeer en stemming en kan daardoor een goede aanvulling zijn op je bad ervaring met de Bath Bucket. Maak een afspeellijst met rustgevende en ontspannende muziek die je helpt tot rust te komen.

Kortom

Het optimaal benutten van je Bath Bucket draait om het creëren van een ontspannen sfeer waarin je volledig tot rust kunt komen. Met de juiste grootte van 122 cm waarmee je je schouders onder water kunt laten zakken, en de keuze uit vijf prachtige kleuren zoals Sage Green, Ultra Black, Cool Grey, Stone White en Brazilian Sand, kun je jouw bad ervaring perfect maken. Experimenteer met aromatherapie, sfeerverlichting en ontspannende muziek om de juiste sfeer te creëren en je helemaal onder te dompelen in de rust van een heerlijk bad. Geniet van je Bath Bucket en laat alle stress van de dag van je afglijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0

Your Cart Is Empty

No products in the cart.