Me time, een heerlijk ontspannen bad moment - HelloBath

Me time, een heerlijk ontspannen bad moment

Verlang jij na een drukke dag of in een stressvolle tijd ook zo naar wat tijd helemaal voor jezelf? Even geen telefoontjes, geen appjes, geen gesprekken met collega’s, geen geren en gevlieg, maar even ongestoord ontspannen. Me time, eventjes alleen maar jij, even goed voor jezelf zorgen om daarna weer fris het leven in te stappen. Maar hoe creëer je zo’n moment? Hoe zorg je ervoor dat je echt even ongestoord tot rust kunt komen, zonder dat je daarvoor weg moet of ingewikkelde dingen moet organiseren? Je kan het beste even ontspannen in bad.

Volledig ontspannen in een warm bad

Heerlijk luxe badderen is heel geschikte manier om te ontspannen. Even wegzakken in een warm bad en de dagelijkse stress glijdt als vanzelf van je af, je komt volledig tot rust. Heb jij geen bad? Ook dan is me time in bad eenvoudig te realiseren met een opvouwbaar bad, dat alleen ruimte inneemt als je je inklapbare badkuip gebruikt. De ideale oplossing als je geen bad hebt of geen zin in of geld hebt voor een complete badkamerverbouwing, maar wel in bad wil liggen als je behoefte hebt aan een ontspannen moment voor jezelf. Een inklapbaar bad klap je snel en eenvoudig uit en berg je even makkelijk weer op. Perfect geschikt als je zin hebt in me time. Zo’n trendy bath bucket is een geweldig cadeau voor jezelf.

Hoe ontspan je optimaal?

Tijd voor jezelf schiet er vaak bij in als je het druk hebt. Dat is jammer. Plan daarom niet alleen al je afspraken, maar plan ook tijd voor jezelf in, want zeker als je het heel druk bent, of gestrest bent, is tot rust komen heel belangrijk. Ter voorbereiding vouw je je mobiele badkuip uit. Op onderstaand instructiefilmpje kun je zien, hoe je dat heel snel en makkelijk zelf kunt doen. Vul daarna het bad met bijvoorbeeld een aangenaam geurende Lavendel badolie. De geur van lavendel is heerlijk en helpt je om volledig te ontspannen. Wist je dat geuren in de badkamer op verschillende manieren effect hebben op jouw gemoedstoestand? Plaats op het deksel, dat je bad deels afdekt en warm houdt, een kaarsje, je favoriete boek, een warm kopje kruidenthee of een heerlijk glas wijn. Doe een ontspannen muziekje op de achtergrond aan en laat je dan in het bad glijden.

Schoon van buiten en van binnen

In je inklapbare bad kom je langzaam tot rust. Ook je verkrampte spieren ontspannen door het warme water, waardoor je steeds relaxter wordt. Alle stress verdwijnt tijdens het badderen uit je lichaam, waardoor je je weer helemaal fit en opgeladen voelt en weer een positieve mindset krijgt. Terwijl je in bad ligt, heb je eindelijk tijd om je favoriete boek te lezen, maar ook je ogen sluiten en wat wegdromen is heel aangenaam. Op deze manier wordt niet alleen je lichaam schoon, je reinigt ook je geest. Me time is als het ware een klein feestje voor jezelf. Als je jezelf de tijd gunt voor me time, heeft dat een enorm positief effect. Je voelt je na een uurtje weer helemaal senang.

Wat je tijdens jouw ontspannen bad niet moet doen

Er is eigenlijk maar één ding, dat je beter kunt laten. Ga niet op je telefoon tijdens de badsessie. Laat je telefoon het liefst zelfs buiten de badkamer, zodat je niet gestoord kunt worden. Want echt helemaal tot jezelf komen, lukt alleen als je niet afgeleid wordt door allerlei zaken. Pas dan krijgen je gedachten en je lichaam de kans om helemaal tot rust te komen. Even lekker niets, ogen dicht, een boek of tijdschrift lezen, genieten van de ontspannen sfeer, de heerlijke geuren en rust van het moment. Alle aandacht voor jezelf.​

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0

Your Cart Is Empty

No products in the cart.