Een opvouwbaar bad voor in de douche - HelloBath

Een opvouwbaar bad voor in de douche

Een opvouwbaar bad voor in de douche is ideaal als je geen vaste badkuip in je badkamer hebt, maar toch wilt genieten van een heerlijk bad. Want zeg nu zelf; een badkamer renovatie is ook niet gelijk het eerste wat je wilt. Buiten de torenhoge uitgaven, kost het ook nog eens veel toewijding en inspanning. En mocht je de ruimte niet hebben om een vaste badkuip te plaatsen in je badkamer dan is er geen andere optie dan het te plaatsen in jouw douche.

Met een opvouwbaar bad zijn deze zorgen allemaal verleden tijd.

Wat is een opvouwbaar bad?

Het woord verklapt het eigenlijk al. Het is een bad die je kan opvouwen. Dus dat betekent ook dat je het bad gemakkelijk kan uitklappen. Hoe gaat dat in z’n werk? Binnen 1 handomdraai heb je het bad uitgeklapt. Je klapt de poten en daarna de kuip uit. Zo staat het bad stabiel en blijft het goed op zijn plek staan. Met de handige douchekop houder hoef je alleen maar het water te laten stromen naar de temperatuur die je wilt.

Het luxe opvouwbare bad van HelloBath is gemaakt om zo ontspannen mogelijk in bad te kunnen. Met een ergonomisch design zorg je dat je altijd een fijne houding hebt. Het luxe badkussen die bij het pakket zit zorgt ervoor dat je geen last meer hebt van een zere nek, rug of billen. Daarnaast is de hoofdsteun ideaal om je hoofd op te rusten. Lig je liever languit en zit de hoofdsteun alleen maar in de weg? Verwijder deze dan gemakkelijk.

Dacht je dat het niet luxer kon? Toch wel! Sommige opvouwbare badkuipen hebben voetmassage rollers in het bad waardoor je een waar spa momentje nabootst. De rollers zijn verwijde baar

als je graag met iemand anders in het bad zou willen liggen.

*tekst gaat verder na de afbeelding

Hoe gebruik je een opvouwbaar bad voor in jouw douche?

Graag eerst even douchen voor het baden? Zorg dat de afvoerstop van het bad nog niet vastzit. Zo loopt het ‘vieze’ water van jouw lichaam eerst nog weg in het afvoerputje. Draai de dop vast en vul met water. Je kan ook een heerlijk badzout gebruiken om het badderen nog fijner te maken.

Ben je klaar? Met behulp van de afvoerslang voer je het water eenvoudig af naar het putje. Klap het bad weer in en zet het aan de kant. Zo hoef je geen grote opbergruimte te hebben om dit bad op te slaan.

Bekijk onderstaande productvideo voor uitgebreide instructies.

*tekst gaat verder na video

Opvouwbaar bad voor in de douche geschikt voor volwassenen

Veel mensen vragen zich af of een opvouwbaar bad in de douche ook geschikt is voor volwassenen. Logisch want je wilt natuurlijk kunnen genieten zonder het gevoel te hebben dat je te weinig ruimte hebt in bad. En dat is ook voor iedereen verschillend. Bij HelloBath heb je de keuze uit vier verschillende maten: M,L, XL en XXL.

De Goliath XXL is het grootste model, ideaal voor mensen tot 2 meter lang. Van uiteinde tot uiteinde is het lig oppervlak 155cm. Met twee personen met gemiddelde lengte is het zelfs mogelijk om samen in bad te gaan.

De James XL is de kleinere broer van Goliath en heeft een lig gedeelte van 148cm. Dat maakt het een stukje kleiner dan de Goliath maar nog steeds genoeg om een persoon die gemiddeld net iets langer is te laten genieten van een heerlijk bad.

De Oliver L is het meest verkochte model. Met een liggedeelte van 140cm is dat genoeg om de meeste mensen comfortabel te laten zitten.

Een opvouwbaar bad te groot?

Het kan natuurlijk zijn dat een opvouwbaar bad te groot is voor in jouw douche. Het kleinste opvouwbare bad is 140cm lang, 

64 cm breed en 70 cm hoog. Mocht het niet mogelijk

 zijn om een groot bad kwijt te kunnen in de douche dan kan je altijd nog voor een Bath Bucket XL gaan. Niet opvouwbaar, maar wel relaxt!

De Bath Bucket XL is net wat kleiner dan een opvouwbaar bad. Deze zijn namelijk 125cm lang, 53cm breed en 63cm hoog. Het is dus makkelijker om deze te plaatsen in jouw douche.

De Bucket is gemaakt van veilig en sterk materiaal. Hierdoor kan die wel tegen een stootje. Net als het opvouw bad vul je de Bucket met water naar de gewenste temperatuur. Met de afvoerstop zorg je dat het water nergens naartoe kan. Je gaat lekker liggen in bad en neemt een heerlijk (welverdiend) momentje voor jezelf. Klaar met badderen? Trek de stop eruit, laat het water weglopen en zet het bad simpelweg aan de kant.

Kortom…

Een opvouwbaar bad kan je prima gebruiken voor in de douche. Het is comfortabel en makkelijk in gebruik. Mocht een soortgelijk bad te groot zijn voor in jouw douche dan kan je ook nog kiezen voor een Bath Bucket XL. Deze zijn namelijk wat kleiner dan de uitklapbare versies.

Bij HelloBath ontvang je nu tijdelijk een gratis onderwaterlamp en luxe badkussen bij de opvouwbare badkuipen. Vandaag voor 20:00 besteld is morgen in huis. Achteraf betalen met Klarna is mogelijk.

Bekijk de opvouwbare badkuipen.

Bekijk de Bath Buckets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0

Your Cart Is Empty

No products in the cart.