Een douche, een bad of allebei in je badkamer? - HelloBath

Een douche, een bad of allebei in je badkamer?

Zowel een douche als een bad in je badkamer, hoe plezierig is dat?! Op de vroege ochtend een snelle, verfrissende douche voor je naar je werk gaat. ’s Avonds, in het weekend, tussen alle dagelijkse beslommeringen door en tijdens vakanties lekker uitgebreid in bad, tijd voor jezelf om te ontspannen en even te genieten van je rust. Zowel een douche als een bad in de badkamer zijn daarom ideaal, maar is dat voor jou ook praktisch haalbaar?

Nieuwe mogelijkheden voor je badkamer

Als je een kleinere badkamer hebt, is de keuze meestal snel gemaakt. Een douche neemt minder ruimte in, is efficiënter in het gebruik, dus krijgt het bad een plaatsje op je wensenlijstje. Voor later, als je een grotere badkamer hebt. Ook als je wat minder budget hebt gaat het meestal zo. Later, ooit… Of ben je bang, dat je een bad te weinig zal gebruiken, waardoor het eigenlijk teveel ruimte inneemt? Houdt dat je tegen om voor een badkuip te kiezen?

Allemaal begrijpelijke redenen waarom je voor een douche kiest, maar wij denken dat je desondanks zowel een bad als een douche in huis kunt hebben. Want tegenwoordig is daar een hele slimme oplossing voor. Ook als je wat minder budget, een kleinere badkamer of geen zin in een verbouwing hebt, kun je een bad en een douche in je badkamer hebben. Wil je weten hoe? Lees dan snel verder en laat je door ons inspireren.

Een opvouwbaar bad in je badkamer ideaal om te ontspannen

De tijd heeft niet stilgestaan. Wist jij dat je tegenwoordig ook een inklapbaar bad kunt kopen? Een handige, mobiele badkuip die je in je badkamer kunt plaatsen als je behoefte hebt om te ontspannen in een lekker warm bad. Qua formaat ideaal om los in een kleinere ruimte te plaatsen. En heel trendy ook, want heerlijk badderen en ontspannen in een hippe bath bucket hoort helemaal bij deze drukke tijd, waarin we vaak vol zitten met afspraken en van hot naar her rennen. Om fit en in balans te blijven, is tijd voor jezelf nemen heel belangrijk. Een mobiele badkuip is dan super handig als je een beperkte ruimte hebt, of geen zin of budget hebt om je badkamer te verbouwen. Met zo’n uitklapbaar bad kun je toch lekker comfortabel badderen en ontspannen wanneer het jou uitkomt. Lees meer tips om ultiem te ontspannen tijdens jouw badsessie.

Ben je nieuwsgierig geworden naar een mobiele badkuip? Wil je weten hoe zo’n bad eruit ziet en of hij snel en makkelijk op te zetten is? Maak dan kennis met één van de opvouwbare baden Verrassend he? Zie je hoe mooi en ergonomisch de mobiele badkuip vormgegeven is? James is echt helemaal gemaakt om jou te verwennen en je te helpen ontstressen. Hij is compact en handzaam en staat binnen 1 minuut in je badkamer. Als je behoefte hebt om je even in alle rust terug te trekken uit je dagelijkse beslommeringen heb je dat zo geregeld. James uitklappen, hapje, drankje, muziekje en een lekker boek erbij en je bent helemaal klaar om jezelf heerlijke te verwennen. Voor jouw gemak zetten we de voordelen van inklapbaar bad James even op een rijtje:

Alle voordelen van een bad in jouw douche / badkamer

1. Opgezet binnen 1 minuut 2. Een eenvoudig in- en uitklapsysteem 3. Ergonomisch design voor volledige ontspanning 4. Compact en handzaam 5. Licht van gewicht, opgevouwen slechts 22 cm 6. Heeft meerdere afvoermogelijkheden 7. Geen ‘sta-in-de-weg’

Gun jezelf de luxe van een comfortabele bath bucket

Zie je de voordelen van ontspannen bad nemen? Jezelf rust gunnen, jezelf verwennen, als je een druk leven hebt, is het echt geen overbodige luxe om de tijd te nemen om weer tot rust te komen. Tussen je werk, je afspraken en al je activiteiten door. Als je dat niet doet, bouw je gaandeweg stress op in je lichaam en kom je niet meer tot rust. Dat wil je natuurlijk niet. Gun jezelf de luxe van lekker in bad gaan, om ontspannen en fit weer uit bad te stappen. Zo’n heerlijke badsessie brengt je zowel lichamelijk als geestelijk weer helemaal in balans. Na afloop bent je weer helemaal fit. Klaar om je weer in het leven te storten en te genieten van de dagelijkse drukte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0

Your Cart Is Empty

No products in the cart.